сочно брауни
페이지 정보
조회 218회 작성일 24-04-06 04:14본문
Нашоколадово брауни с бананилади се на този изключително примамливо кафе-шоколадов сет от 24 брауни чийзкейк мини с орехи – неповторимо подходящ за партита по всякакъв повод!
Нашето брауни ще те завладее от раз с изобилието от разтопен на парчета шоколад, наситено смлени ядки от орехи и непречистена кафява Мусковадо захар.
Специфичният сладък карамелен аромат на захарта в комбинация с плътния какао и ядките от орехи придават несравнимото наслада на вкуса, а текстурата е леко дъвчаща, както традицията изисква. Това е сладкишът ни с почти никакво брашно и изобилно шоколад! А перфектният завършек? Цяла орехова ядка, погръбната в… какао!
Поръчай с доставка в цяла София или вземи от пекарна на Take a Cake.
Състав: Ядки, кафява влажна захар, натурален шоколад, краве масло, яйца, бяло пшенично брашно, сол.
Алергените са в болд.
Хранителна стойност за 100 грама продукт: Енергийна стойност 2617.6 kJ/625.6 kcal. Мазнини: 46.4 г, от които наситени мастни киселини 16.6 г. Въглехидрати: 38.1 г, от които захари 23.8 г. Белтъци: 13.9 г. Сол: 0.2 г.
Кексчето, в което има нещо старомодно, нещо непознато и нещо пинк. Голямата изненада тук е сладкото покритие. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на заквасената сметана и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, сочно брауни без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покривка.
Вариант 2:
Любимото ти ванилов сладкиш от пухкаво, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо непознато – сърце от сладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия кекс. Финишът е няколко щриха червен шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо класическо, нещо свежо и нещо розовато. Голямата изненада тук е покритието. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на киселото мляко и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покривка.
Нашето брауни ще те завладее от раз с изобилието от разтопен на парчета шоколад, наситено смлени ядки от орехи и непречистена кафява Мусковадо захар.
Специфичният сладък карамелен аромат на захарта в комбинация с плътния какао и ядките от орехи придават несравнимото наслада на вкуса, а текстурата е леко дъвчаща, както традицията изисква. Това е сладкишът ни с почти никакво брашно и изобилно шоколад! А перфектният завършек? Цяла орехова ядка, погръбната в… какао!
Поръчай с доставка в цяла София или вземи от пекарна на Take a Cake.
Състав: Ядки, кафява влажна захар, натурален шоколад, краве масло, яйца, бяло пшенично брашно, сол.
Алергените са в болд.
Хранителна стойност за 100 грама продукт: Енергийна стойност 2617.6 kJ/625.6 kcal. Мазнини: 46.4 г, от които наситени мастни киселини 16.6 г. Въглехидрати: 38.1 г, от които захари 23.8 г. Белтъци: 13.9 г. Сол: 0.2 г.
Кексчето, в което има нещо старомодно, нещо непознато и нещо пинк. Голямата изненада тук е сладкото покритие. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на заквасената сметана и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, сочно брауни без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покривка.
Вариант 2:
Любимото ти ванилов сладкиш от пухкаво, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо непознато – сърце от сладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия кекс. Финишът е няколко щриха червен шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо класическо, нещо свежо и нещо розовато. Голямата изненада тук е покритието. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на киселото мляко и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покривка.