logo

어느새 10년이라는 세월이 흘렀습니다.
그 동안 여러분께서 보여주신 관심과 성원데 깊은 감사를 드립니다. 앞으로도 고객님의 성원에 힘입어, 더욱 알찬 제품과 서비스를 제공하겠습니다.

Contact Us
경기도 화성시 비봉면 현대기아로 830번길 25-14

Phone: + 82 031-429-7209

Email: cmpedu@naver.com

Fax: +82 070 4232 0096

CMP

اول 10 کلیپ YouTube درباره طرز تهیه موجور سبزیجات کوکوی خوشمزه و مخصوص…

페이지 정보

조회 624회 작성일 23-09-16 19:34

본문


حالا زمانی که آب جوش آمد پاستا را درون آب جوش می ریزیم، سپس اجازه می دهیم پاستا به مدت ۵ دقیقه درون آب جوش بماند تا بپزد و نرم شود. مانتیها باید حدود 15 دقیقه در آب در حال جوش بمانند. برای خوشمزه تر شدن خورش مرغ می توانید از سبزیجاتی زیادی در آن استفاده کنید که علاوه بر اینکه باعث خوشمزه تر شدن این خورش می شود ، باعث می شود رنگ و لعاب خورش نیز بهتر شود. کباب تابهای برخلاف دیگر کبابها روی آتش یا زغال کباب نمیشود و آن را در روغن سرخ میکنند یا در فر میپزند.کباب تابهای، یک غذای محبوب، سریع و موردعلاقه بچهها است که به سرعت و به راحتی در خانه آماده میشود. به همین راحتی صبحانه مقوی شما آماده است. به همین سادگی، صبحانه متفاوت و خوشمزه شما آماده است و میتوانید آن را با برشهای موز یا میوههای دیگر تزئین کرده و سر میز بیاورید.


معمولا برای درست کردن کباب تابهای از سیخ استفاده نمیکنند اما برای اینکه کباب تابهای شکل رسمیتری به خودش بگیرد میتوانید آن را به سیخ چوبی بکشید. برای تهیه حلوا بوتیکی زنجبیلی می توانید از دستور حلوا زنجبیل و گردو کمک بگیرید. در ادامه تخم مرغ ها را درون یک کاسه اضافه می کنیم و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه با کاسه اضافه کرده، سپس با کمک چنگال هم می زنیم تا بافت تخم مرغ ها از لختگی خارج شود. در ظرفی دیگر و به کمک روش بن ماری شکلات تخته ای را ذوب کنید. در این دستور می توانید به جای روغن حیوانی، فقط از کره و به جای شکلات تخته ای از پودر کاکائو استفاده کنید. حالا باید پودر نارگیل، پودر قند و پودر هل را اضافه کنید و خوب بهم بزنید. به همراه گوشت، کمی آب و زردچوبه بریزید و اجازه دهید گوشت خوب بپزد. پس از اینکه سوپ آماده شد، آب لیمو ترش را به همراه کمی نمک و ادویه اضافه می کنیم، سپس سوپ را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با خامه تزیین می کنیم. پس از گذشت ۵ دقیقه پاستا را درون آبکش می ریزیم، سپس آبکشی می کنیم.


در این مرحله پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن مواد را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها به طور کامل خارج شود. در این مرحله رب گوجه فرنگی را درون مواد میانی اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود، سپس رنگ باز کند. اما مثل مابقی انواع حلواهای بوتیکی، نباید رنگ آرد تغییر کند. وقتی آرد کمی خنک شد، پودرهای ویفر، گردو و شکر را در قابلمه بریزید و خوب مخلوط کنید. شما باید به دقت کباب تابهای خودتان را زیر نظر داشته باشید تا وقتی یک قسمت آن پخته شد، وارونهاش کنید. سپس مایه کوکو را بیرون بیاورید و به اندازه یک نارنگی از آن بردارید و بین دستهایتان بچرخانید. زرشک و گردو رو میتونید لای کوکو هم بریزید، یعنی 1 لایه مایه کوکو رو بریزید بعد زرشک و گردو رو بریزید بعدش 1 لایه دیگه از مایه کوکو بریزید روی زرشک و گردو، لایه ها نباید خیلی ضخیم باشن .


ظرف خود را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید تا کوکو کاملا پخته و پف کند. مواد را داخل ظرف یا قالب بریزید و با فشار پشت قاشق یا دست مواد را به هم فشرده و منسجم کنید. اگر خمیر را بیش از اندازه نازك كنید، مواد داخل آن در حین سرخ كردن میسوزند. سوپ چغندر قرمز یکی از انواع سوپ های ساده و خوشمزه بین المللی است که می توانیم در مجالس خود از آن به عنوان پیش غذا استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ چغندر قرمز در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید. امروز در پارسی دی خورش پیچاق قیمه را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید. به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه بادمجان کباب مازندرانی را به شما آموزش می دهیم. به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوسه کباب سیکا نوعی غذای مازندرانی است که شبیه مرغ شکم پر میباشد. فرارو- مرغ ناردونی یا خورش ناردون یکی از غذاهای لذیذ شمالی است که با شروع فصل انار، طبخ آن نیز بیشتر میشود. آش آلو یا آش میوه اردبیلی آنقدر خوشمزه و جذاب است که حتماً با چشیدن طعم آن عاشق این آش خواهید شد.


یکی از انواع کوکوهای معروف و پر طرفدار ایرانی است. در همین حین یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به نقطه جوش برسد. حال نوبت به آب لیموترش تازه است. بعد از اینکه گوشت به خوبی پخت نوبت پنیر پیتزا است که به مواد اضافه شود. در این مرحله پیاز را تفت می دهیم سبک و شیشه ای شود، سپس تکه های گوشت بوقلمون را به همراه سیب زمینی و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم تا گوشت بوقلمون تغییر رنگ بدهد. در ادامه اسفناج را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و بدون روغن تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود. آرد الک شده را مجدد داخل قابلمه بریزید و کره را به آن اضافه کنید. سپس از روی حرارت بردارید و آرد را الک کنید.


باید دقت کنید که رنگ آرد عوض نشود. همچنین می توانید سبزیجات را به اسموتی ها اضافه کنید، بدون اینکه طعم آن عوض شود. سپس پودر قند را روی آن الک و مخلوط کنید. دقت کنید برای تردی حلوا و جلوگیری از ذوب شدن پودر قند آرد داغ نباشد. همیشه از گوشت تازه برای تهیه همبرگر استفاده کنید. زمانی که آب درون تابه حاوی بامیه کشیده شد، فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه گوشت های سرخ شده به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم. سپس آرد سفید را ده دقیقه تفت دهید. دقت داشته باشید که آرد را همزمان با اضافه کردن سیبزمینی در لوبیا بریزید. دیگر مواد اولیه این غذا در خانه هر یک از ما ایرانیان پیدا میشود، به همین دلیل، لازم نیست که از این بابت نگرانی داشته باشید. خوانندگان عزیز و دوستداشتنی خبرنامه می توانید از طریق کامنت گذاشتن در تمام شبکه های اجتماعی ما در اینستاگرام و فیسبوک موضوع درخواستی خود درباره دستورپخت و تهیه خوراکی مورد نظرتان را بیان کنید. اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.


در ادامه زمانی که رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شد آن را از روی حرارت بر می داریم. در این مرحله روی مواد میانی را به اندازه دلخواه با پنیر پیتزا می ریزیم. حلوا بوتیکی ویفر یک نوع حلوا بوتیکی لذیذ است که با ویفر به طعم دلخواه درست می شود. بیماری فاویسم (نقص آنزیم گلوکز ۶ فسفات دهیدروژناز یا به اختصار PD ۶ G) شایعترین بیماری نقص آنزیمی در جهان است که از هزاران سال پیش ابتلا به آن در یونان قدیم گزارش شده است. هم چنین می توانید آخر کار، متناسب با شکل قالب دسرتان آن را با پودر پسته، سس شکلاتی، آرد، پودر نارگیل و یا پودر گل محمدی تزیین کنید. حدودا 15 دقیقه بعد، گلاب، پودر هل، پودر قند و پودر گل سرخ را اضافه کنید. راه های استفاده از گل کلم بسیار متنوع است. 3- بهترین زمان برای دادن غذای کمکی به نوزادان از 7 ماهگی آغاز می شود و "فرنی آرد برنج" بهترین تغذیه کودک است. هرکدام از این آشها خواصیت و طعم منحصربهفردی دارند و برای یک وعده غذایی خوشمزه در روزهای سرد انتخاب جذابی هستند. حلوا بوتیکی تنوع خیلی زیادی داره و در واقع یه جور حلوای مدرن به حساب میاد.


این حلوای مجلسی به شکل های فانتزی و رنگارنگ سرو میشه. در پایان شامی ها را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم. نام دیگر این غذا، چنگِل تِرشی است و با نان سرو میشود. سپس آرد جوانه گندم را در تابه ریخته و حدودا ۵ تا ۷ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. در ادامه گوشت چرخ کرده را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم، سپس سویا را درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش به طور کامل خارج شود. این دسر بافت ترد و شکننده ای دارد و در دهان آب میشود. این دسر بوتیکی را به مدت ۱۰ دقیقه در فریزر و یا ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا آماده سرو شود. حالا گراتن پاستا را در طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا بپزد و پنیر پیتزا آب شود. در ادامه سیب زمینی و پیاز را از صافی رد می کنیم تا آب اضافی آن ها گرفته شود، سپس به مخلوط پوره عدس اضافه می کنیم و هم می زنیم.


گاهی طعم یک غذای محلی آنقدر برایشان دلچسب است که دلشان میخواهد دوباره آن را امتحان کنند، اما تا سفر بعدی طول میکشد. حالا تا هنوز مواد کمی گرم است آن را در قالب مورد نظر بریزید. برای تهیه این حلوای خوشمزه و خوش رنگ ابتدا باید آرد را الک کرده و سپس تفت دهید تا بوی خامی آن رفع شود. برای شروع کار باید هر دو آرد را خوب الک کنید. قالب را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید تا دسر مجلسی شما آماده شود. قالب باید دو ساعت در یخچال بماند. چنگل قلیه یا قلیه چغندر یکی از غذاهای مقوی و سرشار از ویتامین محلی شهر بابل واقع در استان مازندران است که در سایر شهرهای این استان نیز طبخ میشود. دستور پخت کوفته گردو غذایی خوشمزه و مقوی کوفته گردو غذایی مقوی و خوشمزس که … در طرز تهیه آش رشته خوشمزه و جا افتاده نذری میتوانید مقداری بلغور گندم یا ماش به آش اضافه کنید تا لعابدار شود. این گیاه پر از خواص در بسیاری کشورها جایگزین مناسبی برای گندم نیز به حساب میآید. در ادامه درون یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس مقداری نمک می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.


در این صورت حتما پوره را همراه با رب گوجه فرنگی تفت دهید تا آب آن گرفته شده و طعم خامی آن گرفته شود. شپردز پای یا پای چوپان، یك نوع پای گوشت انگلیسی است كه در آن به جای خمیر پای از پوره سیب زمینی استفاده میشود. کباب چنجه یکی از انواع کباب های سنتی ایرانی است که با گوشت گوساله یا گوسفندی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی شبکه 3 بهونه سنتی در ادامه با وبسایت آموزشی چیشی همراه باشید. سپس هر چهار قسمت را به شکل قبلی برش دهید به صورتی که در آخر ۱۶ قسمت مساوی از خمیر داشته باشید. در انتهای پخت ، نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، سیب زمینی تکه شده و سیر خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید کاملا مواد نرم شوند. سیب زمینی در آشپزی ایرانی هم از جایگاه ویژه ای برخوردار است و غذاهای بسیار محبوب و پرطرفداری با آن تهیه می شود. در این پیتزا تنها از سس و سبزیجات استفاده شده است اما می توان هر نوع مواد گوشتی دلخواهی را به آن اضافه کرد. دلمه برگ مو یکی از قدیمی ترین پیش غذا و غذاهای مجلسی و سنتی تبریز است که به آن یپراخ دولماسی نیز می گویند.


Instagram

follow @creative_math